www.flickr.com
items in Hanevang More in Hanevang pool

Om websitet

Websitet er grundejerforeningens ansigt både ud ad til og til intern information. Her vil løbende komme information fra bestyrelsen og andre medlemmer er naturligvis meget velkomne til at deltage.

Dette er anden generation af websitet. Første generation blev bygget af Thomas Pindstrup, og meget af indholdet af nuværende website er groft kopieret fra det forrige site. Tak til Thomas for indsatsen!

Email


Alle medlemmer af grundejerforeningen Hanevang kan få et e-mail alias svarende til deres gadenavn+nummer@hanevang.dk. Mails der sendes til denne e-mail bliver automatisk sendt videre til en e-mail adresse efter eget valg. Alle husstande er ligeledes med på en maillingliste, hvorpå der vil blive udsendt nyheder. Hvis du ønsker at komme med på mailinglisten eller få oprettet et mail alias, så kontakt Webmaster


Om teknikken
Websitet er bygget på Google's blogspot platform og er reklamefinanceret (så hosting er gratis)

Billedarkivet er en gruppe på Flickr. Her kan du se mange billeder fra vores grundejerforening og du er selv meget velkommen til at bidrage med flere fotos. Hvis du mangler teknisk hjælp, så skriv til Webmaster eller fang Karsten Thygesen i kvarteret.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar