www.flickr.com
items in Hanevang More in Hanevang pool

torsdag den 21. januar 2016

Opfølgning på møde ang. miljøgodkendelse af husdyrbruget Hanehøjvej 36

Kære alle i Hanevang

Søndag d. 24 nærmer sig, og vi håber at mange af jer vil møde op og give jeres mening til kende. Vi har allerede fået rigtig mange henvendelser fra jer, og de bekræfter at et stort flertal i foreningen står bag et fælles høringssvar. Heldigvis vil mange af jer også indsende et privat høringssvar!

Vi har forsøgt at samle nogle af argumenterne i et udkast til høringssvar, og det er dette oplæg vi vil tage udgangspunkt i på søndag. Vi kan desværre ikke få alle jeres argumenter med uden at det bliver uoverskueligt, men vi justerer meget gerne argumenterne ud fra foreningens ønsker, således at vi får lagt mest vægt på de "tungeste". 

Inden mødet vil det være en fordel hvis man kan finde en time eller to til at gennemgå miljøgodkendelsen som der tidligere er linket til - den indeholder masser af god information som kan gøre dialogen mere saglig og konkret. Men det er naturligvis IKKE en forudsætning for at møde op. 

Vi håber at se så mange som muligt af jer på søndag i Himmerlandsstuen på Kulturstationen kl. 14.00! Da vi ikke ved hvor mange der kommer, er forplejning lidt en "joker", men hvis I vil være på den sikre side, så tag en kande kaffe med :)

Vel mødt,
Bestyrelsen

Link til udkast til høringssvar: Udkast til høringssvar

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar