www.flickr.com
items in Hanevang More in Hanevang pool

mandag den 4. maj 2015

Referat af Generalforsamling + regnskab og lidt nyt fra foreningen

Hermed referat fra generalforsamlingen: Generalforsamling 2015 samt regnskab for 2014: Regnskab 2014

Det var en lidt sløjt besøgt generalforsamling i år - udover 3 medlemmer af bestyrelsen, var der desværre kun deltagelse fra 3 husstande i foreningen! Det var der to gode ting ved:

  1. Der var rigeligt med øl og vand! Ingen fare for at gå tør...
  2. Det tog ikke ret lang tid, selvom det var rigtig hyggeligt...

Der skulle vælges nye medlemmer til bestyrelsen (minimum 1), og det er jo en udfordring med så få mulige kandidater - og det betød et temmelig stort pres på de fremmødte! I kan se den nye bestyrelse her på siden, under fanen "Bestyrelsen".

Vi håber fra bestyrelsens side at det er et udtryk for at i synes foreningen kører tilfredsstillende, men vi så nu alligevel gerne at der dukkede lidt flere op - det er et godt forum at få vendt hvilken retning foreningen skal bevæge sig i, og vi vil gerne høre jeres mening!

Så hermed et lille "opråb" om at møde op på næste generalforsamling - og selvfølgelig også på vores arbejdsdage!

Vigtige datoer i 2015:


Søndag d. 31/5 kl. 10-15: Arbejdsdag - vi mødes på legepladsen, og bestyrelsen sørger for en arbejdsplan, forplejning og materialer. I medbringer bare godt humør og lidt haveredskaber!

Tirsdag d. 23/6 kl. 18: Skt. Hans aften på legepladsen - ganske uformelt og hyggeligt! Mere info følger (der er allerede lagt lidt på vores Facebook-side)

Lørdag d. 22/8 kl. ??: Årets brag af en Hanefest :) Mere info følger...

Lørdag d. 26/9 kl. 10-15: Arbejdsdag - vi mødes på legepladsen, og bestyrelsen sørger for en arbejdsplan, forplejning og materialer. I medbringer bare godt humør og lidt haveredskaber!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar