www.flickr.com
items in Hanevang More in Hanevang pool

søndag den 8. juni 2014

Arbejdsdag d. 14. Juni 2014

Vi har i bestyrelsen aftalt, at holde arbejdsdag i Hanevang lørdag den 14-6-2014. Vi mødes ved legepladsen kl. 10.00 - og fortsætter til kl. 14 eller 15 alt efter energiniveauet.
Det vil være dejligt, hvis I vil medbringe diverse have-redskaber (skovl, hakke, spade, trillebøre osv.) Vi vil sørge for, at der er øl, vand og selvfølgelig grillpølser i bålhuset til middagsmad.
Vi har i bestyrelsen været rundt på vores fælles arealer, og set på, hvad der trænger til en kærlig hånd - vi har lavet en prioriteringsliste, som vi på arbejdsdagen vil arbejde ud fra.
Hvis man ikke har mulighed for at være med på arbejdsdagen, men gerne vil bidrage til arbejdet, kan man kontakte Kenni Wigh-Thomsen (PH 10 - ph10@hanevang.dk), og få en lille arbejdsopgave, som man så kan lave på et andet tidspunkt.
Deltager man på arbejdsdage, eller laver opgaver på andet tidspunkt, vil man som hustand (vedtaget på generalforsamlingen) få en reduktion i kontingentet på kr. 400 pr. arbejdsdag. Reduktionen vil blive fratrukket kontingentet det efterfølgende år.
Vi glæder os til at se så mange som muligt - vel mødt
Bestyrelsen
P.S: Beklager den korte frist - næste arbejdsdag er allerede fastlagt og ligger 20. September 2014. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar