www.flickr.com
items in Hanevang More in Hanevang pool

mandag den 17. marts 2014

Forslag til Generalforsamling d. 17/3

Hej alle - her er eneste indkomne forslag:

Jeg har et forslag jeg ønsker afstemning om på generalforsamlingen den 17. Marts.

Mit forslag er etablering af ny græsplæne på fodboldbanen hurtigst muligt så den kan være klar til denne sæson. Jeg har kort undersøgt priser på nettet og prisen vil være ca. 25 kr, pr. Kvm. En håndboldbanen er 40x20 meter altså 800 kvm. Men helt så stor er vores bane ikke, så et forsigtigt budget bør ligge under kr. 20.000. Så planer de ud, fjerner sten og sår græs.

Der er rigtig mange af kvarterers børn der benytter banen og som gerne vil benytte den endnu mere hvis ikke den var i så ringe stand som den er i dag, så jeg håber meget forslaget vinder gehør...

Mvh. Kåre Schmølker, Præstegårdsheden 3


Med venlig hilsen
Bestyrelsen

1 kommentar:

 1. Hej

  Ikke fordi, at jeg er imod forslaget, men er der tænkt tanker om vedligehold? De 20.000 dækker kun etablering - plænen skal jo også slås og passes efterfølgende, ellers går der få måneder før den er i samme stand som nu...

  Mvh
  Karsten
  P18

  SvarSlet