www.flickr.com
items in Hanevang More in Hanevang pool

torsdag den 8. november 2012

Indbrud... Det kan ikke blive ved!

Jeg så lige denne i Nordjyske:

SKØRPING: De var ikke så diskrete, som de selv troede, de to tyve, der klokken 3.25 onsdag morgen arbejdede på at komme ind i et udhus på Hanebuen i Skørping.
De prøvede at tage lister af et vindue, men vækkede i stedet beboeren af det nærliggende hus. Da han kom frem løb de to hurtigt fra stedet uden at være kommet inden for, vel at mærke.
Der er ikke givet signalement af tyvene.
Dette minder utroligt meget om både vores eget indbrud og indbrud, som jeg kender til ved flere af vore beboere i grundejerforeningen.

Hvad hulen gør vi? De går systematisk fra udhus til udhus og henter mountainbikes, surf-udstyr og alt muligt andet? Politiet løfter ikke en finger for hvert indbrud for sig er "småting", men jeg synes, at vores kvarter er hårdt udsat for tiden.

Nogen ide til tiltag?

1 kommentar:

 1. Ja, vi har desværre også haft ubudne gæster - endda af flere omgange.

  I uge 40 havde vi et regulært indbrud! 4 vinduer forsøgt brækket op uden held, og til så en smadret rude i en terassedør..

  I uge 44 var den så gal igen - denne gang var det en cykel fra vores redskabsrum. To ulåste MTB'ere blev ikke rørt, men en 2 måneder gammel (og aflåst!) racer-lignende cykel blev taget som det eneste.

  Temmelig ærgeligt med så mange tyverier i området :(

  Peter / PH9

  SvarSlet